• +3620 253-7779

Webdizájn, webgrafika

A honlap sikerét meghatározó, a látogató első benyomását lényegesen befolyásoló megjelenést profi, erre a területre szakosodott szakember látja el, ez záloga az esztétikus, a tartalommal harmonizáló megjelenésnek. A honlap készítése során elvárásait segítünk az aktuális trendhez igazítani. Ajánlatot teszünk amennyiben nincs határozott elképzelése, kezdve a honlapra kerülő logó elkészítésétől a teljes céges arculat kialakításáig.

Grafika terv készítése

  1. Grafikai tömegmegjelenés tervezéseMinden grafikai terv elkészítését megelőzi egy felmérő beszélgetés, amelyben tisztázzuk a honlaptól elvárt követelményeket. Ezek nagyban befolyásolják az oldal felosztását, tömeg megjelenését.
  2. Ezután legalább 3 grafikai verziót készítünk melyet ezután egyeztetünk a megrendelővel.
  3. Az elfogadott iránynak megfelelően egy terv további kidolgozása pontosítása
  4. Egy nyitóoldal és tartalmi oldal grafikai tervének elkészítése
  5. Grafikai terv elfogadása
  6. Joomla! template elkészítése
  7. További kiegészítő grafikai elemek folyamatos tervezése egyeztetése a megrendelővel.

Amennyiben igényli weblap készítésével párhuzamosan elkészítjük névjegyét, levélpapírját, kialakítjuk céges arculatát is.

 

Kapcsolatfelvétel

Joomla és VirtueMart szakértő: 1028 Budapest, Vadkörte utca 1 | +3620 253-7779 | +361 3970933 | Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Facebook

Webáruház munkáinkból

Joomla munkáinkból

Kérdése van? Írjon!

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top
×

Weboldalunkon „sütiket” (cookie) használunk. A böngészés folytatásával jóváhagyod, hogy a biztonságos böngészés mellett jobb felhasználói élményt nyújthassunk.